Injektionsbehandlingar

Dr. Dimitri Filippov besöker oss på Royal Beauty en gång i månaden och utför då olika typer injektionsbehandlingar i hans egna företag DF Clinic’s regi. Han är legitimerad läkare sedan 1989 och specialistläkare i neurologi sedan 1995, och har sedan 2003 arbetat med alla godkända läkemedel som innehåller Botulinumtoxin (Botox, Dysport, Xeomin och NeuroBloc) vid hans injektionsbehandlingar.
Läs mer om Dr. Dimitri och hans behandlingar på www.dfclinic.se.

För alla frågor gällande hans behandlingar och vad som gäller före eller efter din behandling, så hänvisar vi dig till Dr. Dimitri som nås på 0500-41 51 62 eller e-mail info@dfclinic.se

Bokning av konsultation eller behandling hos Dr. Dimitri görs via oss på salongen på telefon 0520-42 80 00 eller online.
Konsultation 300kr (ingår vid behandling).

Vistabel/Botox

Rynkor i pannan, mellan ögonbrynen (glabella) och området runt ögonen

Ett område • 2 000kr
Två områden • 3 000kr
Tre områden • 4 000kr

Fillers

Förstoring av läppar, ta bort bekymmersrynkan i pannan, fylla ut näslinjerna på var sida om näsan samt fylla volym och återskapa konturer i ansiktet, exempelvis haklinje och kinder.

Juvederm • från 2 600kr
Teosyal • från 2 600kr
Restylane • från 2 600kr

Ultra V-Lift

Ultra V Lift är en revolutionerande ansiktslyft och hud åtstramande behandling som har ett snabbt, säkert och naturligt resultat. Ultra V-Lift är ansiktslyft utan kirurgi men med jämförbart resultat. Dr. Dimitri som utför behandlingen är den första i Skandinavien som certifierades för Ultra V-lift, och det av grundaren i Korea.

Prisbedömning vid konsultation.

Mesoterapi mot håravfall

Behandling mot håravfall. Denna behandling består av microinjektioner. En rik blandning av vitaminer, aminosyror, mineraler och vasodilatorer appliceras i skalpen för att öka blodcirkulationen.

Prisbedömning vid konsultation.

Svettningar

Behandling av svettningar med Botox.

Från 1 500kr

Behandling av blodkärl

Bli av med ytliga blodkärl i ansiktet och på kroppen.

Från 1 500kr

FacebookInstagram