Kosmetisk tatuering

3D ögonbryn med Microblading

Microblading är en modern teknik inom kosmetisk tatuering. Vi använder ett specialverktyg där vi manuellt pigmenterar in små strån mellan dina egna hårstrån för att få ett naturtroget fylligt ögonbryn. Tatueringen gör att du känner dig pigg och fräsch även om du är helt osminkad. Det passar de flesta som vill få fylliga och symetriska ögonbryn.

Konsultation • 100kr

(Konsultationspriset dras av vid ditt behandlingstillfälle. Observera att konsultationen är obligatorisk.)

Ögonbryn • 3700kr

Återbesök ögonbryn – 6 veckor • 500kr

Refill inom 1 år • 1250kr

Vanliga frågor:

Vilken teknik använder ni?

Vi använder tekniken microblading, den kallas även 3D-bryn. Då har vi ett manuellt specialverktyg som vi drar små strån med. Tack vare det blir resultatet väldigt naturligt.

Får jag välja form och färg själv?

Absolut! Du har god tid på dig att bestämma hur du vill ha brynen före vi börjar tatuera. Vi diskuterar, ritar och tittar på bilder så att du ska känna dig helt trygg med ditt val.

Vi är experter på ögonbryn och kan hjälpa dig på vägen med vad som blir bra för dina ögon och ditt ansiktsdrag.

Hur länge håller det?

Tatueringen håller ca 1-3 år efter att du har gjort ditt återbesök. Hudens egenskaper och yttre faktorer påverkar hur länge just din tatuering varar. Vi berättar gärna mer om detta vid din konsultation.

Varför ska man göra återbesök?

När tatueringen läker blir färgen först mörkare för att sedan blekna och bli upp till 50% ljusare de kommande veckorna. När du kommer på ditt återbesök 6 veckor efter första behandlingen gör vi om proceduren och även då kommer färgen blekna men inte alls I samma grad.

Gör det ont?

Vi bedövar huden före behandlingen för att det ska vara så lite obehag som möjligt. Ett tips är att du har hörlurar med dig och någon bra musik som du kan lyssna på under tiden för att slappna av om du är orolig. Efter behandlingen kan huden kännas öm ett par dagar.

Tar ni bort mina egna ögonbryn?

Vi tatuerar strån mellan dina egna naturliga hårstrån så det är inte nödvändigt att vi tar bort några hår. Vill du däremot ha en helt annan form eller lyfta brynen så kan det behövas att vi noppar bort en del av dina ögonbryn för att få till önskad form.

Före & efter

Vid din konsultation går vi igenom vad du ska tänka på före och efter din behandling. Du kommer då även få skötselråd med dig hem där du hittar all nödvändig information.

FacebookInstagram