Om salongen

Vi är en skönhetssalong som erbjuder dig som kund ett brett utbud av hudvårds- och skönhetsbehandlingar.
Salongen öppnade sina dörrar som Royal Beauty våren 2013 och ägs av Mia Lövberg, som har 11 års erfarenhet som hudterapeut.

Den ligger centralt beläget i härliga och välkomnande lokaler på Drottninggatan 23 i Trollhättan.
Vår ambition är att ge dig som kund den bästa servicen i både behandling och i produktkunskap.
Vi är medlemmar i SHR som är organisationen för välutbildade och auktoriserade hudterapeuter.

Hos oss är det viktigt med personligt bemötande och att du som kund ska trivas hos oss. Vi vet vikten av att unna sig något, att få tid för sig själv och att ibland få vara i centrum. Vi är här för att sätta guldkant på din vardag.

Vilka vi är

Mia är hud- och spaterapeut med svensk SHR och internationell CIDESCO examen från Gildaskolan. Hon är även utbildad fransstylist och nagelterapeut.
Mia har under sina år som hudterapeut jobbat på både spa-anläggningar och i salonger, och har då stor erfarenhet av olika behandlingar, produkter och människor.

rb_catherine

Catherine är hud- och spaterapeut med svensk SHR och internationell CIDESCO examen från Gildaskolan.
Hon har ett stort intresse för hälsa och välmående och anser att insida och utsida går hand i hand.

Sofia är hud- och spaterapeut med svensk SHR och internationell CIDESCO examen från Gildaskolan.

rb_nikolina

Nikolina (Föräldraledig) är massageterapeut och gjorde sin utbildning i London vid Middlesex University där hon läste ”Sport and Exercise Rehabilitation”. Hon har en mycket bred kompetens och god kunskap inom uppkomst av stelhet, småskador, ömmande muskler och leder, hur de rehabiliteras och undviks. Förutom sitt arbete som massageterapeut jobbar Nikolina även som personlig tränare.

rb_dimitri

Dr. Dimitri Filippov är legitimerad läkare sedan 1989 och specialistläkare i neurologi sedan 1995. Dr. Dimitri jobbar hos oss en gång i månaden med botox, fillers m.m. Dr. Dimitri driver DFClinic i Skövde. Ni hittar mer information på www.dfclinic.se

FacebookInstagram